1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (оценок 1, среднее: 5,00 из 5)
Loading...

Binance запустили демо версію децентралізованої біржі

Posted on Posted in Крипта

Генеральний директор кріптовалютной торгової платформи Binance, Чанпен Чжао оголосив про запуск демо версії децентралізованої біржі сьогодні, 9 серпня.

У Шестихвилинний відео, прикріпленому до твіту, Чжао представив «попередню версію» децентралізованої біржі. На даний момент генеральний директор сказав, що не треба «очікувати занадто багато», додавши, що в даний час ще немає графічного інтерфейсу для користувачів.

Чжао показав три суттєві особливості запланованої біржі – створення, лістинг і торгівлю токенами. Оскільки Чжао не розкривав дату запуску, то ще належить з’ясувати, коли запуститься біржа і які обсяги вона зможе обробити.

Децентралізовані біржі вважаються більш безпечними, ніж їх централізовані колеги, які більш уразливі для хакерів. Децентралізовані платформи створюються таким чином, щоб користувачі зберігали свої монети за допомогою закритих ключів. Повідомляється, що це запобігає накопиченню криптовалюта в одному місці уразливому для атаки хакерів.

Раніше в цьому місяці Binance купив Trust Wallet, анонімний і децентралізований гаманець з відкритим вихідним кодом, який підтримує Ethereum і більше 20000 різних токенов, заснованих на Ethereum. Потім Чжао сказав, що Binance планує використовувати Trust Wallet як гаманець за замовчуванням на своец децентралізованої біржі.