1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (оценок 1, среднее: 5,00 из 5)
Loading...

Аналитик Джефф деГрааф: биткоин не должен зависеть от годовой поддержки

Posted on Posted in Крипта

Начальник відділу технічних досліджень Renaissance Macro Research, Джефф деГрааф прийшов до висновку про те, що параболічні руху біткоіни небезпечні для тих інвесторів, які хочуть заробити за короткий проміжок часу. На його думку, заробити на першій за капіталізацією криптовалюта можна тільки в разі довгострокових інвестицій. Відзначимо, що думка Джеффа деГраафа вважають авторитетним, так як за останні двадцять років він найменовано на безліч нагород, за свої торгові ідеї.

Слід зазначити, що протягом останніх трьох тижнів, вартість криптовалюта біткоіни була нестабільною. В кінці липня ціни зросли до 8,45 тис. Доларів. На момент же написання матеріалу, ціна активу становить 6,4 тис. Доларів США. Рік тому, в цей же час, ціна кріптовалютного активу становила 3,4 тис. Доларів. Тоді ринок активно ріс і в результаті, в грудні минулого року досяг піку. У той час, біткоіни торгувався за ціною в 20 тис. Доларів США.

Незважаючи на збільшення інтересу до ринку кріптовалютних активів з боку гравців Уолл-стріт, побоювання пов’язані з традиційними джерелами фінансування, все ж зберігаються.